10. pulma aastapäev

Minu armas “Nikoni” perekond, kes on mulle alati toeks ja abiks!

10 aastat abielu aga feeling on nagu oleksid nad alles altari ette astumas. Super lahe päev oli ja 10 aasta pärast loodan neid sama armunult jooksmas näha)

Selel päeval oli mul katsetada minu jaoks mõned uued objektiivid, mis muidu minu fotokotis ei ole. Üks neid oli Nikkor 35mm f1.4 ja teine Nikkor 200mm f2. Valdavalt tegingi pilte selle 35mm ja muidugi 50mm ja siiski armastan ma oma telet 70-200m.

Ütleme nii, et see 200mm f2  tulemus meeldib mulle väga, võtaks kohe , kui ta oleks väike ja naiselik). Aga seda ma vaevalt jaksasin kanda ja monopodi või tripodi jaoks pole mul kunagi aega. Selle ma jätaks siiski loodusfotograafidele. 200mm lahtise avaga pilt  muidugi väga,väga meeldib). Sellel päeval oli mulle abiks hea sõber Dennis Orchard, kes aitasseda objektiivi tassida ja sellega põhiliselt pilte tegi.

Nende katsetuste põhjal sai selgeks, et  ühel päeval leiab koha minu fotokotis Nikkor 35mm f1.4 .

 

Pruudikleit Hanna Korsar

Poiste riied Häli Veskaru

Meik ja soeng Merlit Veldi

 

 

 

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu