2013 Wedding season is opened!!!

Teel kirikusse…
Minu pulmahooaeg 2013 sai avatuks juba 4.01.2013 ja imearmsas linnas Tamperes, põhjanaabrite juures.

See väike pulm oli minu jaoks täis väga palju positiivseid emotsioone. Alates sellest, kui armsasse peresse pruutpaar mind majutas ja kuidas ma sellest kodust kohe omale võtteplatsi tegin, et hommikul ärgates oleks mugav hakata detaile pildistama ja kõigele lisaks ka  pruudi  sinna meelitasin:)

Ainuke asi ma ei tulnud selle peale, kui ma hommikul alustan umbes 9 detailide pildistamisega, et siis pole loomulikku valgust kuskilt võtta(( Esimesel hetkel olin ärgates ikka õnnetu, sest õhtul olin kuidagi eriliselt powerit täis, kuna olin  selleks ajaks juba 2 nädalat puhanud:) Järgmisel hetkel sain aru, et see on just selline hea õppetund, kuidas toime tulla ja uue hooaja alguseks just paras pähkel pureda ja ennast vormi ajada:) Kõigele lisaks ei olnud mul ka ilupiltide jaoks aega planeeritud, laulatuse algus oli juba kell 11.  Õnneks me 20 minutit ikka varstasime , sest programm oli tihe!

Aga see oli super algus. Terve tagasi tee mõtlesin, et mis see kõik võiks algavaks aastaks tähendada?

– Avapauk juba piiri taga ja märgid näitavadki, et mingi aeg ma olengi ainult lennujaamas uut lendu ootamas. Mitmed sihtkohad ja põnevad pulmad on juba paigas

– Rasked ja keerulised pildistamis tingimused(valgus ja olematu aeg) , no kui tuled rasketes olukordades toime, mis viga siis ideaalsestes tingimustes pole ju probleemi, hullemaks enam minna ei saa:-)

– Hea märk oli alustada aastat nii positiivses ja siiras õhkkonnas ning seda tunnet, kuidas sind nii väga oli sinna oodatud, oli väga hea tunda)

Suured tänud armsale Maarjale ja Edgarile kutsumast !

Avet ja Andrus,  tänud teile, et meid oma  romantilises kodus majutasite!

Igal juhul on Tampere oht, mis mind väga inspireeris ja kuhu ma läheks tagasi pildistama:-)

Alanud aastaks soovin teile ikka positiivset meelt ja osake tunda rõõmu igast päevast ja sellest , mis teil juba on.

Ärge tehke asju punnitades ja võidu joostes , vaid ikka südamega…. Silm peab särama!!!!!

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu