Edyth

Edythi pildistamine oli selle aasta üks esimestest shootidest, mis osutus jällegi väga loominguliseks ettevõtmiseks.

Kaks aastat tagasi peaaegu samal ajal ehk siis 31.01.2010 pildistas Edyth mind samas olukorras  ja sellel lisaks on meil veel palju ühiseid märke nagu H täht ja tähtaeg .Minu H kuupäevaks oli 11.02 ja tema H  tähtaeg on 12.02. Minu H otsustas  ilmale tulla nädalakene hiljem kuna tema ühe õe sünnipäev oli juba 11.02 kuupäeval. Eks nüüd ole näha  millal otsustab tulla Edythi H . Ja sellest me kuuleme ka hiljem millised tähed lisanduvad H-le.

Sellele pildistamisele mu esialgsed visioonid olid, et Edyth võiks olla täitsa tema ise nagu ta igapäevaselt kulgeb, sest ta on nii ka väga stiilne beebiootaja. Mõte tuli, et võiks minna temaga nn shopingule ja meil võiksid olla ostukotid, mis täis mõmmisid , puidust mänguasju ja riideid. Et oleks näha , et esimese lapse puhul isegi veitsa hulluks mindud:-) Aga no see oli minu jaoks äge üllatus, et Edyth otsustas ennast teistmoodi riietada  ja sõbranna Anu abiga ta endale sellise riietuse sai. Mul oli tunne, et olin sattunud ajas ikka väga kaugele tagasi, esimene mõte oli ,et tegevus toimub Tsaari -Venemaal ja siis me käisimegi shoppingul selles ajastus. Vahe ainult selles, et reaalselt sellel ajal naised pigem varjasid seda olukorda kui eksponeerisid.

Ma täiega naudin spontaanseid keskkona ja tausta valikuid , konkreetselt polnud ma midagi enne väljamõelnud, peale selle, et natukene vanalinnas ja natukene lumises metsas. Edythit nähes hakkas reaalselt inspiratsioon lendama kuhu me täpselt lähme ja kuhu ma ta paigutan. Esialgu kaugele ei olnudki vaja minna, nurga taga oli kõik sellise stiili jaoks olemas.

Ja kui jälle ilmast rääkida, siis kordus sama stsenaarium, et ühe kokkulepitud päeva lasime mööda kuna vihmasajuga meie visioon kokku ei läinud ja kuna juba  detsembris sai  plaanid tehtud, et pildistame 100% väljas ja lumega.  ÕNNESTUS!

Meik ja soeng Õnne Rudi

Stilist Anu Jääts

Unustasin lisada, et sellel suht kargel talvepäeval oli mulle abiks ja aitas mu rasket fotokotti tassida minu armas praktikant-assistent Äge Dupikov:-)

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu