HANNA-LOTTA ehk LOTIK 13

Meie pidude ralli on nüüd avatud…

Mitu päeva küpsetamist, keetmist, hakkimist… Mõningad näited, mis  menüüs olid:  Napoleeoni kook, Kirjukoer,  kohupiima.maasika tort, pirukad, sokolaadi-jogurti muffinid mustikatega jne ja lisaks soolane pool. Kokkuvõttes nii nagu minu enda lapsepõlves oli, et sellisteks tähtpäevadeks pikalt  valmistuti ja nähti vaeva.

Esimene pidu klassikaaslased. Järgmine pidu laulusõpradega ,siis tulevad sugulased ja nädala pärast lõppeb see Hugo sünna ralliga. Seega tuleb kõike seda veel mitmeid kordi  korrata:)

Lotiku peole sai lisatud ka natukene värvi ja mumme:) Kõik asi  hakkas väga kenasti jooksma alates minu  garderoobist leitud  mummulise pluusi, salli ja kingadega. Valus tõdeda , kui kõik sinu asjad juba su 13 aastasele passivad)

No ja muidugi kogu disaini pani kokku meil võlur Gätlin Tanni AGT Stuudiost. Ikka nii tore, et meie naaberkülas elab.

See oli Lotta ammune soov, et ta tahab lõpuks oma sünnipäeva kodus pidada.  Eks ole piisavalt  saadud mööda mängutubasid kolistada.

Lahe oli kõrvalt vaadata , kui hästi nad oskavad oma üritust sisustada, ei õhtujuhti ega kedagi. Mängud, tegevused ja nalja nabani. Väga cool!!!!

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu