Hurmurid köögis

Selline lugu juhtus mõned nädalad tagasi ühes köögis….

Kuna mul see idee kolmikutest ripakile jäi , siis oli isu see siiski ära realiseerida. Ma olin ise väga kahtleval seisukohal, et kas ikka 1,5-2 aastaste sellidega ikka õnnestub aga kuna emmed olid nii optimistlikud, siis asusingi orgunnima.

Kiirelt oli vaja põllesid ja kokamütse, täitsa juhuslikult satusin ühe firma otsa, kes neid suurtele toodab ja nad olid kolme päevaga nõus minivariandid tootma:-) Ausalt ma olin täiega üllatunud, et ka nii võivad asjad käia:-)

Järgmine mure oli, kus pildistada. Visioon oli mul olemas aga kust selline köök leida ja lahkelt oma valdustesse lasi TERVISE CATERING. Õnneks käisin enne kohta vaatamas ja muidugi see esmane vaatepilt pildi jaoks polnud see . Siis  arglikult küsisn, et kas oleks võimalik osad  tööpinnad osadeks võtta ja köök ikka päris korralikult ümber tõsta.

Nad olid lihtsalt nii armsad, kui ma siis meie pildistamise päeval varem kohale läksin valgust ja detaile sättima , oli kõik juba nii korraldatud nagu ma unistasin. Veel  oli  mul üks unistus iga üks eraldi potti panna aga nii suuri potte oli vähe, siis puuduolevad potidki laenutati mulle.

Franzu emme tõi oma kodunt maitseainetopsid ja muud vidinad ning mina kõik oma punased detailid, mis olin alles koju kööki ostnud ja nüüd kohe pildil kasutust leidsid.  Franzu emme Gätlin  aitas mul taustad valmis seada, talle kohe meeldib neid potsikuid ja totsikuid sättida  ning detaile paika panna.

Pildistasime pühapäevasel päeval, kuna köögis siis kõige rahulikum ja me ei jää oma kambaga väga segama. Kujutate ette seda showd 5 emmet ja 5 modelli. See oli lahe.

Piparkoogid tellisin ma oma lemmik toidublogijalt Marjult (www.tassike.ee) ehk siis Tassikese Marjult))  Unistasin ka pildile valmis piparkookidest aga see oli selge, et kellegil emmedest ja mul endal selleks ajaks enam aega polnud. Marju tegi üllatuslikult nii lahedad piparkoogimehikesed. .

Aga Marjust veel nii palju, et ma leidsin ta juhuslikult kohe tema blogipäeviku alguspäevilt , kui silma jäid tema stiilsed ja teistmoodi toidupildid. Naudin tema tegemisi.  Marju oli ka fotosessioonil kohal ja oli nii armas ning jäädvustas mulle seda möllu ja melu videole. Ühel päeval , kui rohkem aega ehk avaldan väikse klipi.

Pildistamine oli muidugi täielik sport aga tänu meeskonnatööle oli see ikkagi nauditav protsess. Väga palju oleneb ka emmedest ,kui palju nad fotograafiga kaasa töötavad, tegemist ju väga väikeste inimestega.

Aga selline see lugu , siis tuli…

Modellid :

Hugo 1.9 a.

Franz 1.5

Tobias 2a

Johann 1.9a

Sebastian ehk Sepsu 1.4a

Hugo ja Johann on ühel päeval sündinud , Johann pool päeva vanem. Veel mainin, et kõik poisid on Hugo sõbrad ja nad käivad koos Meero Muusiku(www.meero.ee)  laulutunnis. Sõprus oli määratletud juba enne sündi:-)

Lõpetuseks tänud kõikidele emmedele, sest igaüks aitas millegai kaasa ja andsid endast 200%, et see sessioon õnnestuks.

 

HÄID JÕULE!

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu