Okasroosike

Muinasjutuline sessioon väiksest SÄDEst.

Lugu  10 aastasest tüdrukust , kellele meeldib unistada, on väga isetadlik , armastab palju magusat ja kokkuvõttes on nagu väike tuleSÄDE. Need olid need märksõnad, mida andis mulle tema ema, millest hakksin lähtuma, et mida ja kuidas teha võiks.

Samal ajal on ta nagu Okasroosike ja juhtumisi sattusime me ka pildistama Okasroosikese lossi ja see kõik töötas lihtsalt suurepäraselt.

Teine osa sessioonist tuleb avaldamisele ehk kunagi hiljem, kus näitan ära Säde hoopis teise olemuse.))

Mul oli palju abilisi:

Ilutegija Õnne Rudi

Seelikud Hanna Korsar

Kroon  SHI – SHI

Maiused (muffinid, avokaado jäätised, kollased martsipani kommid)   – Tassikese Marjult.

Ilus elu,  helistad ja ütled, et soovin sellist värvi magusaid detaile ja õigeks päevaks nad ongi kohal:) Avokaado jäätised olid lihtsalt super, ma tahaks neid veel:) Säde aga  oli aus ja näitas välja, et see pole just tema maitsele, oleks magusamat kraami tahtnud. Aga mina alustasin ju värvist mitte sisust…

SUURED tänud ka Säde emmele, kes igasugu vintsutusi üle elas , ideedega kaasa tuli ja fotograafi soove kenasti täitis. Näiteks unistasime, et võiks olla väiksed kassipojad, sest Sädele see meeldiks. Ta tuli ühega kohale ja jutust tuli välja, et neid terve pesakond. Mul automaatselt küsimus, kas me teisi ei saaks? Emme kihutas teise linnaotsa tagasi teiste järgi, meie  samal ajal alustasime Sädega pildistamist. Lõpptulemus oli see, et kassid ei tulnud autoistme alt välja ja istusid kuni õhtuni seal ja meil jäid nad kasutamata. Aga me vähemalt üritasime, sest see oleks ikka väga nunnu olnud:)

Aasta tagasi tegime sessiooni Säde õest Inglist  http://www.annikametsla.com/blog/ingel/

 

 

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu