Tassike läks mehele ehk Marju ja Elari pulmapäev.

Taaskord üks muinasjutuline päev!

Ma olen väga õnnelik , et sain TASSIKESE ehk Marju pulma pidlistada, mul tema jaoks südames eriline koht. Ta on lihtsalt nii armas ja andekas inimene, kelle juba aastaid tagasi neti avarustest leidsin. See oli juba siis,  kui temast veel ei teatud midagi:)

Aga palun vaadake ja veenduge ise, kellega on tegemist www.tassike.ee

M&E pulmapidu toimus Muhusaarel ühes küünis, mis oli külaistele viimase hetkeni üllatuseks kuna kutsel oli pisut teine info. Nii lihtsalt läks, see pikem jutt:)

Kõik oli väga äge ja teistmoodi. Näiteks pruudi ettevalmistused leidsid aset (soeng, meik, riietumine) mahajäetud lehmalaudas. Samas oli vaja ka selels küünis kõik nullist üles ehitada, kuhu oli siis kaastaud ka pruutpaari lähikondlased.

Vaja oli tuua sinna elekter , hullu moodi  oli vaja juhtmeid vedada jne. Vesi kohale  toimetada, sest Tervise Catering valmistas kõik toidud koha peal ja nende ettevalmistused käisid samuti kõrval asuvas lehmalaudas:).

Marjul oli endal väga kindel nägemus , milline tema pulm võiks välja näha .Nii üheskoos parima pulmadisaineri Gätliniga saidki kõik ideed teostatud ja sellest tuli väga eriline pulm.

Tõeliselt armas pulmapidu oli!

Pulmakorraldus ja disain Gätlin Tanni ( AGT stuudio)

Meik,soeng Piret Elli

Pruudikelit Hanna Korsar

Muusika ONUD

Õhtujuht Tauri Tallermaa

Toidlustas Tervise catering

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Menu